Energy PWO Self Pour Femme | FitnessFrenzy

FitnessFrenzy

Annons

Energy PWO Self Pour Femme

DSC_0095

Jag är stolt över att ha blivit sponsrad och få presentera Energy PWO from Self Omninutrition. Det är ett PWO för kvinnor som är både prestationshöjande och fettförbrännande. Denna produkt ger inte den vanliga stickande och irriterande känslan i fingrarna som vanliga PWO gör, även fast man presterar precis lika bra som när man tar andra produkter. Tack till SELF Omninutrition för era fantastiska produkter som jag fick ta del av på fitnessfestivalen! Är mer än exalterad över att testa denna produkt! Gå in på http://www.self.nu för att läsa mer om deras produkter och utbud och leta upp närmsta butik så ni kan köpa detta! Ni lär inte ångra er, tjejer!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats