Sick | FitnessFrenzy

FitnessFrenzy

Annons

Sick

DSC_0780DSC_0781DSC_0782DSC_0813gossip-girl-gossip-girl-29376334-1000-727

Det här är det som underhållit mig på senare tid. Gossip Girl, tidningar, filmer och kaffe. Känner mig näst intill som en zombie på grund av sjukan. Jag har inte fått träna och går runt som en rastlös själ. Tidning Shape Up tänker jag förövrigt tipsa om. Är som att läsa en ELLE-tidning,bara att den istället för att vara fullspäckad med mode innehåller recept, träningstips, kläder, vardagstips osv. Mycket mysig tidning som är riktigt läsvärd! Sen har jag druckit kaffe och kollat på New Moon. Fick nåt ryck och kände att det var ett tag sen sist, så jag gav det en chans. Den är väl fin…fast töntig. Gossip Girl däremot är bra skit på hög nivå. Tack gode gud för Netflix och serier när man är sjuk. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats