Ojoj | FitnessFrenzy

FitnessFrenzy

Annons

Ojoj

IMG_5424IMG_5426DSC_0834DSC_0845IMG_5430IMG_5435

Blev frisk i fredags äntligen. Har nu nackspärr efter att ha legat och varit sjuk i sängen. Och jag får psykbryt pga att träningen haft uppehåll. Men i fredags åt jag iallafall lunch med mina föräldrar och min faster och hennes man på en båt som heter Seglarkronan som ligger till vid Skeppsholmen. Hur mysigt som helst, och maten var jättegod! Det blev en riktig cheatday! Efter lunchen mötte jag upp min babe Nelly. Vi tog en filt, köpte läsk och Ben & Jerrys Greek Yoghurt Raspberry Chocolate Chunk och satte oss i Vasaparken och lapade sol och snackade skit.  Var hur mysigt som helst och det kändes att det behövdes efter en låång vecka i sängen. På kvällen åt jag grillad kyckling ute på gården för första gången i år med mina föräldrar och min faster och hennes man. Snacka om att jag njöt! På lördagen jobbade jag med Försvarsutbildarna på Kungskalaset som höll till i Kungsängen. Där stod jag med Livgardet och pratade om själva verksamheten. Har nu fått en schysst bondebränna efter den dagen.  Och en pizza på köpet, så det var nice. Var ett bra jäkla tag sen jag åt det! Därefter åkte jag, Gustav, Pelle och Emma till Albin där vi blev upphämtade med bil, vi åkte till en matbutik, köpte lite saker för att grilla och sen hem till Albin. Där grillade vi och drack en massa bärtz. Kvällen vart riktigt skev men jävligt kul. Morgonen efter så tog vi en promenad till Max och körde en liten mysig bakisfrukost i solen och hettan. Vilket väder vi har nu, hörni. Det är dags.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats