Bra morgon | FitnessFrenzy

FitnessFrenzy

Annons

Bra morgon

20141202_08522920141201_174741

En bra morgon har det varit hittils! Har packat gymväskan då jag ska springa direkt från skolan till gymmet och köra styrka med Fredrik, och jag har då packat ner kläder och olika kosttillskott. Har ätit frukost och tagit Omega3 och D-vitamin och ska strax sminka mig och fixa till så att ansiktet ser fräsch ut. Kläderna jag har på mig är sjukt bekväma kläder som jag bara drog på mig. Tröjan är från Brandy Melville och något som är roligt är att den sitter mycket lösare än vad den gjorde förut. Det märks att mitt nya kostschema ger resultat! Happy! Däremot börjar mina jeans från Cubus sitta väldigt tajt..skippa legday kanske? Hur som helst, igår sprang jag förbi MM sports när jag skulle köra cardio och köpte lite peanut butter som jag ska ha till mina proteinpannkakor! Mycket, mycket gott och jordnötssmöret från Body Science innehåller väldigt lite fett och inga tillsatser alls! Nu ska jag fixa mig så höres vi senare!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats