Chile part 2. | FitnessFrenzy

FitnessFrenzy

Annons

Chile part 2.

Måndag 22/12:

DSC_0296DSC_0297DSC_0309DSC_0323DSC_0364

I måndags, igår det vill säga, började dagen med att jag letade upp ett gym i närheten av lägenheten där jag bor. Jag hittade ett gym som hette Pacific Fitness som verkade jättebra, där jag skrev upp mig för en månad så jag kan bibehålla formen även fast jag är i Chile! Därefter blev det en låååång runda på stan, med lite shopping och annat kul. Lovar att ni ska få se vad jag har köpt vid senare tillfälle ;) Vi var även på Plaza de Armas, ett stort torg där vi kollade på lite konstnärer och bara njöt av solen. Till lunch så åt vi på en stor marknad, en känd fiskmarknad där alla turister åker för att äta 100 procentig fisk. Sen efter det drog vi oss hemåt och körde ett pass på gymmet som ni får höra mer om senare. Sen på kvällen åkte vi till min morbror och käkade en stoooor middag. I Chile blir man verkligen gödd av en massa god mat! Men jag klagar ej! Gains som gains. 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats