Miami | FitnessFrenzy

FitnessFrenzy

Annons

Miami

image

DSC_0732image

Hola guys! Helgen gick såklart väldigt fort nu i slutet på ledigheten. I lördags blev det en stor pannkaksfrukost med proteinpannkakor, passionsfrukt och kalorifri sirap. Efter det var jag lagom laddad för ett bicepspass med Landberg. Gick väldigt bra och körde följande;

Bicepcurl med rep 3×12

Bicepcurl med hantlar 4×12

Hammercurl 4×12

Bicepcurl i  maskin med stång 4×12

Preacher curl  4×12

Efter det åkte vi till Skepp en snabbis för en liten kopp kaffe och lite tjöt. På kvällen så blev det en redig utgång med Olsson! Vi förfestade med några kollegor och därefter drog vi ut till Bogrens. Riktigt kul kväll iaf. På söndagen botade jag tröttheten med att åka till stallet och ta Jettan på en härlig skritttur i snön. Sen så blev jag lat och beställde pizza. För ibland gör man sånt. Vilket inte är bra.

Idag var det första dagen på jobbet sen vinterledigheten. På förmiddagen var jag med på lite möten, åkte runt och lämnade saker och försökte få till lite småbös inför våren. På eftermiddagen började E-skolan som jag gått hela hösten. Vi gick igenom vad som kommer hända framöver på kursen och sen hade vi en massa säkerhetsgenomgångar och prov. Imorgon ska vi börja med våran vagnsutbildning och göra en massa nödutrymningar, bland annat i vältriggen. Ska bli så jävla kul! Nu är jag helt slut och måste städa i lägenheten ,diska och laga mat. Ska bara gråta lite först och sen ta tag i rutinerna igen. Yay.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats