Luren i fickan | FitnessFrenzy

FitnessFrenzy

Annons

Luren i fickan

image

Hello guys! Jeezus Christ vad trött jag är! Det har varit en riktigt kul dag på jobbet idag. På förmiddagen övade vi nödutrymningar i vältriggen, en maskin som ser ut som en stridsfordon 90 på insidan, med rätt luckor för att ta sig ut och så vidare. Kruxet med denna maskin är att man kan hissa upp den i luften och vända den uppochner, till 90 graders vinkel, i alla lutningar och grader helt enkelt. Sen när den har vänt sig så ska man utrymma från vagnen. Luckorna kan vara låsta på olika sätt så man får testa sig fram för att hitta vägen ut. Detta gör man då även i en nedsläckt vagn för att försvåra det ännu mer. Det sista momentet vi gjorde var även ett skademoment där skytten var medvetslös så vi skulle försöka ta ut honom när vi nästan låg uppochner i mörker. Ja, det gick väl…sådär haha! Men satan va kul det var! På eftermiddagen blev det garagetjänst där vi roddade lite med materielen i vagnarna. Sen avslutade vi dagen med vagnsfys. Det blev ett cirkelfyspass på vagnarna med 6 olika övningar, där man jobbade i 60s och vilade i 60s, 3 varv. Övningarna var;

Rygguppdrag på skidhållaren

Rotationssquats i stridsutrymmet

Nödutrymning till förarplats och sen tillbaka

Dips i vagnchefsluckan

Situps på frontpansaret

Armhävningar på frontpansaret

Kul och annorlunda träningspass. Men nu är jag helt jäkla slut i kropp och huvud, så det blir stormys i soffan. Ha de fint!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats