Trött tjej | FitnessFrenzy

FitnessFrenzy

Annons

Trött tjej

imageimageimage

Jahapp. Sist ni hörde från mig hade jag åkt till Stockholm för att hämta bilen. I lördags blev det en snabb knäckemackefrukost med skinka och vatten innan jag hoppade in i bilen för att köra ner till Skövde igen. Första gången jag körde sen jag fick körkort. Gick riktigt bra! När jag kom hem kollade jag lite på Black Sails innan jag drog ut med ledningsgrabbarna på lite partaj! Det blev en seg söndag med Billys pizza och Sex And The City på tv’n. Tog också en kortare promenad, men det blev en låg aktivitetsgrad på söndagen över lag. I måndags tog jag en härlig mysmorgon med god frukost, kaffe och tv med filten inlindad innan det bar av mot jobbet På förmiddagen var det som vanligt möten, upphämting av beställningar, plugg och viktiga samtal. På eftermiddagen drog jag till E-skolan och vi hade övningar utomhus med vinkelmätarna. Det var bara ett stort frågetecken allting, får hoppas att jag smälte lite info iaf. På tisdagen rullade vi vagn på hela dagen och övade eldledningsförfarande. Då satt jag som signalist och fick öva på min förmåga som backledare. På onsdagen rullade vi också vagn hela dagen och då satt jag både som skytt och signalist. Riktigt kul att testa skyttplats, förutom att jag blev så jävla åksjuk att jag var tvungen att spy haha! Så kan det va ibland, var mitt misstag där jag tittade igenom siktet med fel inställning vilket rubbade balanssinnet något otroligt . Efter jobbet åkte jag till stallet för att köra lite dressyr med Jettan. Blev mycket travarbete på volten på en, till en början, rätt tjurig pålle. Men till sist blev hon riktigt fin och jag blev mycket nöjd med ridpasset! Igår övade vi navigering på vagnen och löste en massa uppgifter, vilket gick jättebra! Sen blev det spolning och vård av vagn hela eftermiddagen. Efter jobbet hängde jag med Ljungberg ett tag. Vi käkade på Max och sen svängde vi förbi hans nya lägenhet och kollade runt lite. Riktigt fin lägenhet, blev nästan lite avis, trots att min lägenhet är så fin, haha!

Idag blev det mekande och fix med vagnen på förmiddagen, veckans prov (som gick åt helvete) och garagerutin. Sen blev det en luuugn eftermiddag på kontoret med lite småfix. Nu har jag storstädat i lägenheten efter jobbet och ska inte göra något som helst vettigt resten av kvällen! Besos!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats