Paint it, black | FitnessFrenzy

FitnessFrenzy

Annons

Paint it, black

image

Jobb. Jobb. Jobb. Förra veckan var ganska chill trots övning, men nu är det en enorm hets inför bataljonsövningen. Är taggad dock! På jobbet har jag bara förberett inför övningen hela dagen. Kommer också göra det imorgon och på onsdag, sen går jag på en kortare ledighet innan övningen. Efter jobbet tog jag en 40 minuters promenad, blir så jävla stel i ryggen av att sitta i vagnen så var skönt med en mjuk uppstart. Imorgon blir det cirkelfys på morgonen och sen blir det blandat bös på jobbet. För övrigt så tänkte jag svara på några frågor jag fått från folk ganska ofta;

*Hur fixar du ditt hår? Svar: Jag fixar inte mitt hår. Har massa produkter men det är slitnare än satan, och precis efter jag duschat är håret så jävla vågigt och stort att jag ser ut som ett lejon. Osexigt.

*Sjunger du? Sv: Har gjort när jag gick på musikskola, nu hobbysjunger jag mest och träffar tonerna någorlunda rätt!

*Hur gammal är du? Sv: Jag är 21,,beter mig som 16 och äter som en nyfödd bebis.

*Vill du bli modell? Sv: Nja, äter för mycket och är för kurvig för att hålla på med sånt tjafs. Mat är life and so is curves!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats