No lie | FitnessFrenzy

FitnessFrenzy

Annons

No lie

image

Ännu en hetsig dag må jag säga! Började dagen med ett cirkelfyspass på utegymmet. Började med att stretcha igång kroppen, sen gjorde vi följande övningar;

Armhävningar

Upphopp i däck

Monkeybar climb

Rygglyft

Räckhäng

Squats med kettlebell

Dips

Maghjulet med skivstång

Situps

Detta gjorde vi 3 gånger. 40 sekunders arbete sen 20 sekunders vila. Mellan varje varv vilade vi i två minuter. Mycket bra pass! Efter fysen hade vi APT, vilket är ett möte där man diskuterar arbetsmiljö och såna frågor. På eftermiddagen blev det utbildning i luftförsvar sen en massa förberedelser inför Våreld-övningen. Det var en trött tjej som slet sig till gymmet efter jobbet. Men jag är glad att jag gjorde det, för jag fick till ett så jävla bra pass! Körde axlar med följande övningar;

Shrugs 12×4

Axelpress 12×3

Axellyft framsida 12×3

Axellyft åt sidan 12×3

Lyft skiva 12×3

Axellyft framsida i kabelmaskin 12×3

Inåtrotation 12×3

Utåtrotation 12×3

Fick ett riktigt gött pump och kände mig faktiskt stark och pigg! Nu är jag dock äntligen hemma och håller på att laga lite kött och ska sen bara duscha och ta det lugnt. Imorgon blir det återigen en hektisk dag, sen är jag leeeedig!!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats