Domingo Karmen | FitnessFrenzy

FitnessFrenzy

Annons

Domingo Karmen

IMG_2557

Halloj! Idag har varit en sjuukt stressig idag. Började förmiddagen med ett intervallpass i kroppsskyddet. Körde en lugn jogg ner till pansarvallen och sen lite stretch. Därefter sprang jag på 1 km-slingan 3 gånger. Den tiden som jag sprang vändorna på halverade jag och vilade så länge mellan intervallerna. Sjukt jobbigt, men bra pass ändå. Efter det blev det massa förberedelser inför Våreld. Hade en paus i det arbetet för att gå lite signalskyddsutbildning, men sen blev det lite övertid för att bli klar med mina uppgifter. Var helt nedkämpad när jag kom hem. Har under kvällen tvättat och ätit middag. Ska packa då jag åker till Stockholm och städa till lite hemma. Hinner inte göra det efter att jag kommer hem från Stockholm så det får göras ikväll. Kanske kör en powerwalk i kvällsvädret också om min kropp pallar. Den är lätt schleten just nu haha!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats