Pitbull Terrier | FitnessFrenzy

FitnessFrenzy

Annons

Pitbull Terrier

IMG_2595IMG_2597IMG_2603IMG_2611

Nu är jag äntligen hemma igen och har återhämtat efter Stockholm, FBU-övningen och Våreld!

I Stockholm blev det ganska mycket mys! På torsdagen blev det bara middag med pappa och och lite chill ute på utegården. På fredagen var jag och shoppade dem saker jag lade upp i förra inlägget, sen blev det  gym och middag på Texas Longhorn. På lördagen var jag biträdande instruktör tillika B-styrka för Försvarsungdomarna i Stockholm. Det var riktigt kul, alltid kul att jävlas lite med att sabotera och skada sig osv. På söndagen åkte jag tillbaka till Skövde och förberedde allt inför Våreld. Sen satte övningen igång på måndagen. Vi mobiliserade till Skåne på tisdagen och sen var det full rulle hela veckan. Riktigt kul vecka med mycket stridigheter, skademoment osv. Ska lägga upp bilder från Våreld så fort jag får tag i dem! Vi kom tillbaka hem på söndagen och sen har det varit vård och fix efter Våreld. Mycket möten och även lite fys hanns med också. Nu är jag äntligen ledig och är ledig fram till onsdag nästa vecka! Ska bli så himla skönt! Kommer ta hand om hästen, träna, städa och umgås med lite vänner. Ska bli riktigt topp!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats